2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ میزدی پلییییس

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

میری تو اینستا همه تو خونه هم دیگه مهمونن خوب فقط همسایه شما نیست عزیز روز خیلیها کورونا میگیرن که به مردم اطلاع رسانی نمیشه که یکم بترسن بشینن خونشون با اینکه مغازه ها بستس 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
بیخیال    مردم موندن بخدا ن عروسی میشه گرفت ن نمیشه گرفت  شمام ب خودتون مسلط باشین

نمیشه گرفت مسلما تو این اوضاع 

تو اقوام ما ۳_۴ تا زوج بدون عروسی رفتن سر خونه زندگیشون 

تو شدی 🌙من👶❤️