2777
2789

یادم میاد چه کارهایی باهام کردن بخدا اشکم درمیاد تنها راه حلی که تونستم آرامش رو به زندگیم بدم و طلاق نگیریم این بود که رابطه رو باخانوادش کم کنم قطع نه ها کم بعد از کلی گریه تصمیم گرفتم فقط موقع هوایی که دعوام میکنم برم خونشون دیر برم زود پاشم بیام حرفم نمی‌زنم زیاد باهاشون الان دیگه تقریبا نمیتونن پشت سرم حرف دربیارن حالا چند وقتیه مادرشوهرم نشسته زیرپای شوهرم که بگو زنت بیاد خونه ما می‌دونم دلش برای اون روزا که آتیش میباروند تنگ شده باز دلش سرگرمی میخواد چیکار کنم با چه راه حلی زندگیم رو نجات بدم ؟ همش زیر گوش شوهرمه که بیارش اینجا منم به شوهرم گفتم اونا من رو که نمیخوان اگرم به خاطر بچه میگین بذار یکم که بزرگ شد میدم ببرش خونشون از من نخواه دوباره وارد جنگ اعصاب و روان بشم بنظر شما من باید چیکار کنم

نرو

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو و باهاشون  زیااد صحبت نکن

خودت رو سرگرم بچه نشون بده

چیزی هم گفتن به روی خودت نیار انگاری نشنیدی همین

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤

هیچ وقت اجازه نده بچت تنها بره چه الان چه بزرگ شد خودت برو ولی تایم کم بمون و حرف نزن به حرفاشونم اهمیت نده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573
هیچ وقت اجازه نده بچت تنها بره چه الان چه بزرگ شد خودت برو ولی تایم کم بمون و حرف نزن به حرفاشونم اه ...

آخه خودم ازشون متنفرم دست و دلم می لرزه توی خونشون تپش قلب میگیرم بخدا