2777
2789
عنوان

قرص فیناستراید کسی خوردع

775 بازدید | 6 پست

من مشکل هورمونی نداشتم بخاطر جوش صورت آزمایش دادم دکتر گفت مشکل داخلی نداری ولی اسپیرونولاکتون و فیناستراید بخور برا جوشات..یکیشوقطع کردم عوارضشو تونت خوندم..الان فیناستراید میخورم همش سردرد دارم زیرچشام گود افتاده؟ممکنه عوارضش باشع؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

اسپیرنولاکتون عارضه اش کمتر بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اسپیرنولاکتون عارضه اش کمتر بود

میگن قط کنی دوباره جوش میزنی میترسم بخورم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن قط کنی دوباره جوش میزنی میترسم بخورم

اگه مشکل داخلی نداری‌پس‌ممکنه جوشات بخاطر استرس باشه.ادم استرسی ای نیستی؟

من دارم‌بخاطر‌جوش میخورم اسپیرونولاکتون و فیناستراید رو

اگه مشکل داخلی نداری‌پس‌ممکنه جوشات بخاطر استرس باشه.ادم استرسی ای نیستی؟ من دارم‌بخاطر‌جوش میخورم ...

چرا بابا همش استرسی ام طبعم گرمه این دوتا مشکل باعث جوش میشه

اگه مشکل داخلی نداری‌پس‌ممکنه جوشات بخاطر استرس باشه.ادم استرسی ای نیستی؟ من دارم‌بخاطر‌جوش میخورم ...

عزیزم من جوشای زیرپوستی میزنم هرازگاهی هورمون پرولاکتینمم بالاست یکم اسپیرونولاکتون ۲۵ داده دکتر بهم و فیناستراید 

اما تظراتو که میخونم بعضیا نوشتن بدتر باهاش جوش زدن من الان واقعا نمیدونم بخورم یا نخورم نمیخوام پوستم خراب شه

شما جوشات جطوری بود؟! تاثیری داشت؟!

عزیزم من جوشای زیرپوستی میزنم هرازگاهی هورمون پرولاکتینمم بالاست یکم اسپیرونولاکتون ۲۵ داده دکتر بهم ...

من مشکلم هورمونی بود الان فقط اسپیرونولاکتون میخورم وقتی میخورم جوش نمیزنم .من نزدیک دو سال و نیمه دارم میخورم زیر نظر دکتر