2777
2789

یه جا میگن ۱۹ ماه مبارک رمضان یجا نوشتن ۲۵ ماه مبارک رمضان 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

لایک لطفا

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم یکی از شبای قدر...... 

منم مینویسم... 

باید بذاریم لای قرآن؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شنیدم یکی از شبای قدر......  منم مینویسم...  باید بذاریم لای قرآن؟

به خدا گفتم 

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چکار باید کنیم به منم بگید 

خواهر منم نمیدونم😥

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به خدا گفتم 

قربون دهنت... انشالله سال دیگه همین موقع من تاپیک خونه دار شدنمون رو بزنم... شما هم تاپیک رسیدن به حاجتت رو

چکار باید کنیم به منم بگید 

روز 25 ماه مبارک رمضان ایه 49 -50سوره شوری رو می نویسی اسم زن وشوهر رو هم می نویسی زیرش می زاری لای قران با یه صدقه تا سال دیگه نی نی رو بغل میگیری ان شاءالله (دوستی گفت با این کار حاجتم رو گرفتم) در کل برای همه حاجتی مجرب هست که اگه حاجتی دیگه بود فقط حاجتت رو مینویسی 

🔆لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ 49

🔆از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد

🔅أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ 50

🔆و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرااو دانا و تواناست

💸صدقه اش کنار بزارید تا فهمیدید حاجتتون روا شد همون لحظه صدقه رو رد کنید💸

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏