2777
2789
عنوان

مخصوص دوستان خودم!!!

282 بازدید | 35 پست

دوستان گلم گفته بودید نمیشه کلیپ مهدوی بذارید تاپیک... من از این روش میرم و اکثرا از سایت آپارات لینک میذارم 

مرحله 1 :توی گوگل سرچ میکنم کلیپ درباره امام زمان بعد یه کلیپ رو که میپسندم و میخوام بذارم تاپیک انتخاب میکنم، این صفحه باز میشه 👇 اون علامت دانلود رو میزنم 

بعد یکی از اینارو میزنم... 👇

بعد این صفحه باز میشه و من لینکش رو که بالای صفحه دورش خط کشیدم انگشتمو روش فشار میدم و کپی میکنم 

بعد میام نی نی سایت و از طریق زیر👇 لینک رو میذارم

توی قسمت URL فشار طولانی بدید و چسباندن رو بزنید👆

توی قسمت متن هرچی دوسداشتید بنویسید و بعد اضافه کردن رو بزنید👆

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@عشق55   @dokhi75   @yasnayasan   @مهتاجبانو   @پارکر   &n ...

عزیز خدا خیرت بده الهی حاجت روابشی بزار همیشه توتاپیکتون باشه ماهروقت خواستیم ازروی این نگاه کنیم برای حاجت دلت10تاصلوات فرستادم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیز خدا خیرت بده الهی حاجت روابشی بزار همیشه توتاپیکتون باشه ماهروقت خواستیم ازروی این نگاه کنیم بر ...

خواهش میکنم... چشم بهترین دوستم مهربونم ان شاء الله حاجت روا بشی که انقد مهربونی همیشه 😘😘😘

امیدوارم که به دردتون بخوره و موفق بشین 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
خواهش میکنم... چشم بهترین دوستم مهربونم ان شاء الله حاجت روا بشی که انقد مهربونی همیشه 😘😘😘 امیدو ...

فدات بشم برام خیلی دعا کن اینقدردلشکسته هستم خدا میدونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فدات بشم برام خیلی دعا کن اینقدردلشکسته هستم خدا میدونه

چشم حتما محتاجم ب دعا 

آیة الکرسی میخونم برای آرامش و حاجت دلت 💕🌷

چشم حتما محتاجم ب دعا  آیة الکرسی میخونم برای آرامش و حاجت دلت 💕🌷

فدات بشم مهربونم

سلام خواهر گلم. ممنون که بهمون یاد دادید یک سوال دارم این ویدیو رو از گوگل و سایت بخواهیم میتونیم کپی کنیم بیاریم ؟؟آیا میتونید از سایت های که فایل صوتی یا کلیپ باشه چطوری اونو کپی کنیم اگه دانلود نداشته باشه یا نتوانیم لینکش رو بیارم تاپیک ...میشه یک کوچولو برام توضیح بدین چطوری قسمت ویدیو و فایل صوتی رو کپی کنم بیارم تاپیک؟؟؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

[QUOTE=187190050]@ردمنا   @jahanisepid   @گلعنبر   @mamanpaniya   @ماهور6۸ [/Qخیلی ممنونم دوست عزیزم مشکلم فهمیدم مرسی از لطفت

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
ممنونم ازت دوست خوبم.  خداازت راضی باشه انشاالله

خواهش میکنم عزیزم... ان شاء الله که موفق بشین کلیپ بذارید

سلام خواهر گلم. ممنون که بهمون یاد دادید یک سوال دارم این ویدیو رو از گوگل و سایت بخواهیم میتونیم کپ ...

سلام 

خواهش میکنم عزیزم 

هرچی که باشه فرقی نداره چه صوتی چه تصویری... فقط کافیه توی گوگل یه لینک دانلود ازش بدست بیارید و کپیش کنید و اینجا به همون طریقی که گفتم قرارش بدید

[QUOTE=187190050]@ردمنا   @jahanisepid   @گلعنبر   @mamanpaniya   @ماهور6۸ [/Qخی ...

خداروشکر... خواهش می کنم فدات