2777
2789
عنوان

همین الان دلتون چی میخواد چه ارزویی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 76 پست
الهی آمین که همش بشه 🔮

فدای مهربونیت 

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
منم نتونستم برا پسرم بخرم  رو دل خودم موند هنوز بیرون میبینم ناراحت میشم برا بچه م  باور ...

دقیقا منم همینطور روزی ۱۰۰۰ بار خودمو لعنت میکنم چرا بچه دار شدم وقتی عرضه شو نداریم پول خرجش کنیم 

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عشق قشنگه خوشبحال اونایی ک دارنش.....ولی چقد زجر میکشن اونایی ک ندارنش ...🔮

والاااا عشق دروغه 

از پشت بهت خنجر میزنه 

اتفاقا تا آدم عاشق نیستو مجرده خوشبختو راحته والااااا

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
دقیقا منم همینطور روزی ۱۰۰۰ بار خودمو لعنت میکنم چرا بچه دار شدم وقتی عرضه شو نداریم پول خرجش کنیم&n ...

نگو اینو نگو همین که الان هست شکر کن خیلیا نمیتونن داشته باشن....بهش محبت کن هیچی بالاتر ازمحبت نیست🔮هیچی بالاتر ازین نیست بهترین بچه دنیارو بار بیاری باشخصیت باادب فهمیده

دقیقا منم همینطور روزی ۱۰۰۰ بار خودمو لعنت میکنم چرا بچه دار شدم وقتی عرضه شو نداریم پول خرجش کنیم&n ...

نگو 

چرا فکر میکنی بابا منم خیلی چیزا براش میخوام نشده 

تقصیر ما نیست ، این بچه قسمتش بوده وارد این دنیا بشه 

انشالله آینده خوبی داشته باشن 

من همه هستیم پسرمه بدون اون تا حالا صد دفعه خودکشی کرده بودم