2777
2789
عنوان

رتبه 1کنکور تجربی

183 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی میدونه ج مزیت هایی داره؟خواهشا میدونین به صورت کامل بگین من میخوام بورس ترکیه بگیرمبرا رشته دندان شنیدم رتبه 1بشی برات همون موقه نامه بورسیه میفرستن راسته؟

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که رتبه 1بشه نميره ترکیه،يه عالمه جای بهتر هست

بعدم اینکه تو رتبه 1بشو، غصه بعدشو نخور حالا يه کاریش میکنیم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بهترین دانشگاه رو ترکیه داره هدفای هرکسی هم متفاوته دیگ

کسی ک میخواد ترکیه بخونه راههای ساده تری براش هست

دیگه نمیخواد زحمت بکشه برای نفر اول کنکور شدن

بعدشم ایران مدارک دانشگاههای ترکیه رو کلا قبول نداره

فقط فک کنم ۵تا دانشگاهشو قبول میکنه که اونم بعد فارغ التحصیلی کلی باید تو ایران واحد پاس کنن