2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

134 بازدید | 12 پست

اونایی ک اعتماد به نفستون بالاس یا خیلی اجتماعی هستین راز موفقیتتون چیه

من خیلی خجالتی ام یعنی میرم یه چیزی بخرم اصلا نمیتونم بگم تخفیف بده یا چی هرچی بگه همونو میدم یا خجالت میکشم یه چیزی رو بپرسم و خیلی چیزای دیگه یه ذره هم تقصیر خانوادمونن ک از بچگی نزاشتن زیاد تو اجتماع باشیمو همیشه خونه بودیم😑

من در این حد اعتماد به بنفس ندارم که حتی برم قیمت یه چیزی رو بپرسم 

همیشه باید مامانم همراهم باشه 

اصلا خوب نیست خیلیییی بده

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در این حد اعتماد به بنفس ندارم که حتی برم قیمت یه چیزی رو بپرسم  همیشه باید مامانم همراهم ب ...

دقیقا واقعا افسوس میخورم ک بعضیا چقد خوب حرف میزنن یه همکلاسی داشتیم ۳۰ نفر به معلم میگفتن امتحان نگیر اون میگرفت ولی کافی بود اون بگه یجوری حرف میزد اصلا معلمه میگفت باشه بمونه برای جلسه بعد یا یبار رفته بودیم باهم کاغذ کادو بگیریم سرش با فروشنده چونه میزد هنگ بودم من😑

به خودتون جرأت ریسک کردن بدین. حتی تو این مورد. دقیقا همون کاری رو که میگی نمیتونی انجام بدی رو انجام بده . یکبار فقط یکبار فقط و فقط یکبار موقع تخفیف حس کن یه ادم پررو هستی . ببین چ تغییری میکنی👌👌

دقیقا واقعا افسوس میخورم ک بعضیا چقد خوب حرف میزنن یه همکلاسی داشتیم ۳۰ نفر به معلم میگفتن امتحان نگ ...

دختر عمه ام پنج سالشه انقدر اعتماد به نفسش بالاست  انقدر رو داره هر کاری من نمیتونم بکنم  صد برابرشو اون روش میشه انجام بده 😥

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
دختر عمه ام پنج سالشه انقدر اعتماد به نفسش بالاست  انقدر رو داره هر کاری من نمیتونم بکنم  ...

بچه های الان خیلی خوبن مامان باباشون از اول اونقد ازشون تعریف میکنه توجه میکنه خانواده من از اول تو سرمون زدن سرخوردمون کردن

روی عزت نفستون کار کنید

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊