2777
2789

همسن خواهرنامزدمه ۲۱ یا ۲۲ سالشه

ازدواج کردع دو ساله

اینا از بچگی باهم بودن این خانومه مادر نداشتع و مامانه نامزدم تا ی سنی ازش نگهداری میکرده که بعدش میره پیش خانواده باباشو اینا

چن شب پیش این خانوم رفته خونه نامزدم اینا

من نبودم

نمیدونم چطور شد که امروز نامزدم گفته که راجب ت پرسید و منم بهش گفتم راجبتو اینا

من اصلا خوشم نمیومد که باهاش حرف بزنه دارم دیوونه میشم امشب بهش گفتم برو گمشو الان باید بهم میگفتی؟؟

فعلا باهاش حرف نمیزنم حالم خیلی بده😔

لطفا سرزنشم نکنید ولی اینو شنیدم حالم بد شد واقعا ازش خوشم نمیاد نمیدونم اصلا چرا باید با اون حرف بزنه

میخواهمت ، چنان که چشم خسته خواب را ...A...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑🤐استغفرالله چ چیزایی 

یعنی قراره نامزدت با هییییشکی حرف نزنه جز تو🤐

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤