2777
2789

مرحله ای که پیشرغت کنی متکی نباشی 

چیزی نتونه ناراحتت کنه 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مرحله ای که پیشرغت کنی متکی نباشی  چیزی نتونه ناراحتت کنه

چه پیشرفتی در چه زمینه ای عزیز؟ 

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرحله ایه که هیچ چیز بدی تو دنیا نتونه حال خوب دلتو بد کنه

و همینطور به چیزایی که دوست داری برسی

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃

من الان تو سن ۲۵ سالگی بنظرم خوشبختی مردنه 

خیلی دنیا بد شده من دلم میخاد بمیرم نه که ناشکری کنم نه اصلا خداروهزارمرتبه شکر تن سالمی دارم خانواده خوبی اما خب دیگه دنیارو دوست ندارم 

خدایا شکرت ک با فرد 
که آدم با عشق زندگی کنه،اینه خوشبختی، با کسی زندگی کنه که عاشقش باشه،عشق دو طرفه

تو هر شرایطی؟ 

چه پیشرفتی در چه زمینه ای عزیز؟ 

خب بستگی دار 

هر کسی اهداف خاص خودشو دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مرحله ایه که هیچ چیز بدی تو دنیا نتونه حال خوب دلتو بد کنه و همینطور به چیزایی که دوست داری برسی

چه چیزایی دوست دارین مثلأ؟ 

من الان تو سن ۲۵ سالگی بنظرم خوشبختی مردنه  خیلی دنیا بد شده من دلم میخاد بمیرم نه که ناشکر ...

منم برا همین تاپیک زدم میخوام اهداف بقیه رو بدونم تا شاید کمی انگیزم بیشتر بشه

معلچمه عاشق نشدی اگه بشی میفهمی زندگی با عشق یعنی اخر حوشبختی البته عشق دوطرفه

آره خب کاش تجربش کنم