2777
2789
عنوان

بهاره رهنما و لباس فاخرش عکس 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست
این که چیزی نیست با زن محسن قاضی مرادی که شوهرش مرده عکس گرفته با ارایش عروس و عشوه ژست گرفته اون بن ...

بعد به جای اینکه بگه اشتباه کردم گفته بود چرا فتوشاپ کردین انگار چشای طرف از گریه باز نمیشده خیلیم عادی بوده🥴🤣

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
اخه توکل اینستاهس...

من والا ببینم هم نمیرم فیلمشو یا تصویرشو باز کنم وقتی ازش خوشم نمیاد. سراغ پستهایی که دوست دارم میرم. 

نمیفهمم اصلا ملتو.

خوششون نمیاد و هعی فحش میدن

چی میشه اخرش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد به جای اینکه بگه اشتباه کردم گفته بود چرا فتوشاپ کردین انگار چشای طرف از گریه باز نمیشده خیلیم ع ...

👍👍😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
والا ما پیگیرش نیستیم همه جا پره از بیشعور بازیاش🤣🤦🏼‍♀️

والا همین تاپیک اینجا به دور از اینستا هم زده میشه که کلی فحش و قضاوت درباره ش مطرح میشه.

نمیفهمم واقعا نتیجه این پیگیریا چیه...

از خود ما هم ممکنه ادمایی باشن که خوششون نیاد

الزاما نباید همه مارو روست داشته باشن

نه گفتم که کلا تیپش مناسب نبود منم خوشم نیومد ولی تو افتتاحیه یه ارایشگاه اومد برخوردش خیلی خوب بود ...

اینا ظاهرسازیه عزیزم.تو شام ایرانی هم شخصیت واقعیشو نشون داد.اینا همه یه نقاب جلو مردم.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌