2777
2789
عنوان

گل روی کیک با ماسوره

319 بازدید | 6 پست

از چه موادی برای داخل ماسوره که گل روی کیک رو درست کنه استفاده میکنید؟؟؟آخه خامه که برای روی کیک درست میکنم خیلی کم میشه میخواستم بدونم شما چیکار میکنید؟

یا خمیر فوندانت بگیر یا خامه یا گل های آماده که خیلی بد هستند ولی برای ناچاری خوبه.

گل روی کیک خیلی خامه نمیخاد فقط خوب بهم بزن 

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم اگر خامه مخصوص قنادی خریدی که کارت راحته با دور تند هم زن ۵ دقیقه بزن . بعد بریز توی قیف. اگر خامه عادی داری پودر قند بریز و همون روش بالا منتها باید خیلی بیشتر هم بزنی تا سبک بشه‌ .

ماسوره ات هم بستگی به طرح اش داره، باهاش طرح بزن . ترجیحا شکوفه راحته

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

خمیر فوندانت باید ابزار های طرح زنی اش هم بخری هزینه داره و برای سلامتی هم خیلی بده. 

گل اای آماده قندی هم شیرینی فروشی ها دارن.

راستی برای گل خامه ای هم رنگ خوراکی باید بریزی ، یک قطره کافیه . باقیش هم بزار یخچال . اگر هم نداری یا نمیدونی کجا بری بخری ، زعفران بزن . هم رنگش قشنگه هم سالمه .  

من یک رنگ خوراکی صورتی  دارم کلا ازون استفاده میکنم