2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نوع خالت داره باید دکتر تشخیص بده اگه مثلا دکتر تشخیص بده با جراحی باید برداشته بشه باید جراحی بشه من خودم تجربشو دارم بهم گفت باید جراحی بشه قبول نکردم ۳ بار لیزر رفتم ولی برگشت آخرش رفتم جراحی 

پلاسما جاش میمونه من با پلاسما برداشتم یکیش ک دوباره دراومد بقیه هم جاشون مونده بااینکه کلی پماد و ت ...

عه.گوشتی بود؟جاش فرورفتگی موندا یا برجستگی؟

گوشتی؟

نه تقریبا گوشتی بود ولی احتمالا ریشه ش خیلی قوی بود که با لیزر حل نمیشد با چند تا دکتر مشورت کن حتما من خودم چنتا دکتر معاینه کردن و گفتن باید جراحی بشه ولی رفتم پیش یه دکتر گفت من اینو با لیزر حل میکنم منم گول خوردم ۳ بار سوزند خالمو چندبار تزریق کرد آخر سرم رفتم جراحی