2777
2789
عنوان

دلبری برای همسری

527 بازدید | 25 پست

عاقا رمز موفقیت شما برای رابطه پایدارتون با همسرتون چیه به منم یاد بدین

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

الان همه میگن شرت قرمز😑😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان همه میگن شرت قرمز😑😂

شورت نارنجی نمیشه؟😂

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
صبر و گذشت دوتامون

دقیقا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
صبر و گذشت دوتامون

چطوری میتونی خودتو کنترل کنی به منم بگو

خانواده اش رو دوست دارم و هیچ وقت بدیشون رو به همسرم نمیگم 

چشم‌گفتن‌ها

پایه بودن توی روابط زناشویی

خنده رو بودن

البته ۱۱ سال از زندگی مشترکم‌میگذره 

ولی احساس میکنم با اینا حالمون خوبه

چشمو میسوزونه مخصوصا فلورسنت باشه    

شورت ماهواره ای میگن اونام خوبه

شورت نارنجی نمیشه؟😂

نه نارنجی انگار از نیروهی شهرداریی

فقط قرمززز😂😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
چطوری میتونی خودتو کنترل کنی به منم بگو

به سختی وقتی چیزی میبینم سکوت میکنم بعد اگه نیاز بود تو فرصت مناسب باهاش صحبت میکنم البته ما برای ساخت زندگی خیلی سختی کشیدیم ولی خوب دوتامون خوشحالیم البته الان از شوهرم دلگیرم ولی زنگ زد عذر خواهی کرد منم چیزی نگفتم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****