2777
2789

🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلِینَ عَلَیْک
خدایا مرا در این ماه از توکل کنندگان قرار ده

وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْفَائِزِینَ لَدَیْکَ
و از رستگاران نزد خود قرار ده

وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیْکَ
و از مقرّبان درگاهت قرارم بده

بِإِحْسَانِکَ یَا غَایَةَ الطَّالِبِینَ
به احسانت ای هدف جویندگان

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

اللهم عجل لولیک الفرج.خدایا همه مریض‌ها رو شفا بده و همه‌ی ما رو عاقبت به خیر بگردان و به سفره‌های همه برکت و روزی بده.الهی آمین.

التماس دعا دارم خواهش میکنم برای شفای همه بیماران دعا کنید.

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2853247/بچه-ها-من-با-این-جاری-بی-شعور-چیکار-کنم?postId=187141808

سلام ، میشه برای این تایپیکم گزارش برنید، جاریم واقعا متحول شده، دارم گناه میکنم، الهی هر چی میخوای خدا توی این ماه بهت بده

چه بانویی که خدایش سلام می فرمود

که نامه عملش مُهر مِهر خاتم داشت

یگانه بانوی مردی که از عدالت خود

تمام عالم و آدم به زیر پرچم داشت

وفات حضرت خدیجه (س) تسلیت باد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.