2777
2789

حدود دو ساله بچم یه رگ قرمز داخل چشمش داره و تازگیا چشم دیگش هم دو تا رگ پیدا شده و لکه طوسی هم داره

کسی میدونه علتش چیه .مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما فقط الکی حساس شدید البته ی پیگیری هم کنید بد نمیشه

دکتر اطفال هم همینو گفت

ولی من نگرانم چون بعد دو سال هنوز هستش و به علاوه چشم دیگه ش هم تازگیا اینطوری شده

وقتی هم تب داره یا خابش میاد پر رنگ تر میشه

دکتر اطفال هم همینو گفت ولی من نگرانم چون بعد دو سال هنوز هستش و به علاوه چشم دیگه ش هم تازگیا اینط ...

هم رگ قرمز طبیعیه هم اون لکه ی خاکستری

من اون لکه رو تو چشم بچه های کوچیک زیاد دیدم

اگر دکتر گفته چیزی نیست، شماهم حساس نشید

هم رگ قرمز طبیعیه هم اون لکه ی خاکستری من اون لکه رو تو چشم بچه های کوچیک زیاد دیدم اگر دکتر گفته ...

آخه رگ قرمزه نزدیک دو ساله که هست

و بچم دو سال و دو ماهشه

و وقتی دو ماهش بود یکبار توی چشمش یه لکه قهوه ای دیدم و خودمم اینجوری میشم گاهی و چشم هام ضعیفه

آخه رگ قرمزه نزدیک دو ساله که هست و بچم دو سال و دو ماهشه و وقتی دو ماهش بود یکبار توی چشمش یه لکه ...

بزرگ بشه میرن اینا

اصلا بعضیا خال دارن تو چشمشون 

ایرادی نداره، مشکلی پیش نمیاد

سلام عزیزم

این تاپیک قدیمیه ولی میشه بگید اون رگهای قرمز توی چشم فرزند گلتون از بین رفت یا هنوز هست؟

اقدام خاصی انجام دادید؟

به پزشک مراجعه کردید؟

اگر کسی تو این زمینه اطلاعات یا تجربه‌ای داره ممنون میشم با من به اشتراک بذاره🙏🌹