مثلا فیلمای خارجه حداقل اسلامی روش نیس ازاده توش صحنه هست اما مثلا فیلم ایرانی ی کارای میکنن ک قشنگ منظورو میرسونن امروز داشتم فلیم میدیدم زنو شوهره بعد مدتها دوری بهم رسیدن فردا صبح اقاهه دوش میگرفت خانمه خوشحال خندان براش صبحوته میچید این معنی رابطه نداره خدایی؟؟🤣🤣
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب دیگه تو لفافه چی کاربکنه کارگردان باید این مدلی نشون بده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
فیلمهای ایرانی مخاطب تیز وزبروزرنگ بارمیاره دیگه خودت تاته قصه رو مبخونی. ی فیلنی دیدم اسمش ماهی بود آنانعمتی و مهران احمدی بودند فرداصب زنگ زد ب زنه گفت دیشب خوب بود. دوس داشتی؟