2777
2789

سلام چقد تو دانشگاه پیام نور برای ورودی نمره مهم هست ؟ایا رشته هایی که انتخاب میکنیم بعضی نمره ها تاثیر داره،اینم بگم بدون کنکور

من پیام نور نیستم

ولی میدونم پیام نور رشته های بدون کنکور رو با سوابق تحصیلی پذیرش میکنه

یعنی اگه نمراتت خوب نباشه ممکنه پذیرش نشی

البته بستگی ب ظرفیت رشته و تعداد داوطلب داره

مثلا اگه 30 نفر بخواد پذیرش بشه 30 نفری که معدل بالاتری دارن رو از بین داوطلبا انتخاب میکنن

خب اگه تعداد داوطلب ها از تعداد صندلی های که پذیرش میشه کمتر باشه با هر معدلی دیگه میشه قبول شد

رشته هایی مثل حقوق ک داوطلب زیادی دارن توی پیام نور معدل تاثیر بالای داره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیام نور نیستم ولی میدونم پیام نور رشته های بدون کنکور رو با سوابق تحصیلی پذیرش میکنه یعنی اگه ...

مثلا رشته ای مثل تربیت بدنی تو شهر ما خواهان زیادی نداره

برای همین هرکسی با هر معدلی میره ثبت نام میکنه چون رقابت خاصی وجود نداره

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
من پیام نور نیستم ولی میدونم پیام نور رشته های بدون کنکور رو با سوابق تحصیلی پذیرش میکنه یعنی اگه ...

ممنون عزیزم فقط معدل لازم هست ؟یا اینکه نمره های توی سوابق هم تاثیر میذاره مثلا یکی معدلش خوب باشه ولی نمره ی زبان بد باشی چی تاثیر داره

دوست عزیز من دانشگاه پیام نور درس خوندم باید اول ببینی چه رشته هایی رو بدون کنکور برمی‌داره البته میتونی یه رشته داغون بری بعد ترم دوم تغییر رشته بزنی بری رشته ایی که دوست داری

لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🌹