2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز خرد کرده و بلغور گندم خیس خورده و سبزی آش همرو می‌ریزی قابلمه آب پر میکنی میذاری رو گاز

درشو کامل نذار چون سر میره 

بعد نیم ساعت از جوش عدس و اضافه میکنی

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

سلام پیازداغ فراوون ... جو پرک توش تفت ...بعد سبزی تفت  ..بعد حبوبات پخته رو توش بریز (نکته عدس رو جدا بپز بریز چون سیاه می کنه )دودقیقه بعد آب ....چند تا جوش که خورد ....ده دقیقه بعد رشته توش ....جا که افتاد....با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین ...نوش جان راستی نمک بعد از ریختن رشته چون رشته خودش نمک داره 

 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

برای ۴ نفر باید مجموع عدس و لوبیا و نخودت بشه یه لیوان از شب قبل لوبیا و نخودت رو خیس کن بعد لوبیا و نخود رو بپز عدس رو هم جدا بپز بعد حدود یک و نیم لیوان سبزی خورد شده با نمک و ادویه بهش اضافه کن وقتی سبزی یکم جا افتاد سه حلقه بهش رشته اضافه کن بعد بچش اگه نمک لازم داشته بهش اضافه کن چند دقیقه که جوشید و رشته ها مغز پخت شد زیر قابلمه رو خاموش کن و ده دقیقه درش رو ببند بعد موقص سرو با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

رشته نداشت

نوشتم  گل دخترم نگاه کن 

 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

اگه گوشت یا قلم گوساله داری میتونی بریزی مقوی میشه نداری با روغنم‌میشه درست کنی جو با گوشت یا قلم یا روغنتو بزار بپزه حبوباتتم جدا جدا درست کن چون نخود دیر تر پخته میشه البته از قبل بخیسونش بعد که جوت پخته شد سبزی و حبوباتی که از قبل پختی رو بریز داخلش بعد که ده دیقه الی یه رب رو گاز قُل زد کشک و پیاز داغ رو بده بزار اونقدر با حرارت ملایم باشه تا جا بیوفته

نوش جان

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز