2777
2789
عنوان

چقدر زنانگی یا لوندی دارید؟

317 بازدید | 28 پست

چی کارا میکنید؟؟چقدر به خودتون احترام میزارید؟

لوندترین خانمی که دیدید چ رفتاری داشت

(هر چقدرم شخصیت مستقل داشته باشید

تحصیل کرده باشید وقتی در نقش یک زن یا دو س دختر قرار میگیرید به زنانگی و رفتارای ظریف احتیاج دارید)

رفتار لوس ندارم شوهرمم عاشق همین اخلاقمه😂😂😂

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بگم ی دوست دارم

این دختره لاغر و قد بلنده با اینکه زیاد مهربون نیست اکثرا اروم و ملیحه

همیشه بوی خوب میده

هر چیزی نمیخوره همیشه ی دفتر برنامه ریزی همراهشع

من همیشه صبح بیدار میشم آرایش میکنم 

ورزش میکنم تپلما تاثیریم نداره ولی واسه روحیم ورزش میکنم 

همیشه آهنگ شاد گوش میدم و در حال رقصم 🤭💃💃موهامو مدلهای مختلف می‌بندم 

قربون صدقه هم اگه نرم خودم انگار یه چیزی کم دارم 

مثال بزن که یاد بگیریم

جایی ک بهم بی احترامی بشه نمیرم،  خودمو همیشه اولویت قرار میدم، ازخودگذشتگی بیش تازحد ندارم، ب ادما رو نمیدم، حدود رعایت میکنم. 

ب خودم و بچم و همسرم تو جمع خیلی اهمیت میدم،کسی بی احترامی کنه حتما جلوش وامیستم . از ادمای بی قانون و هرکی بدم میاد محل نمیدم

ب خودم زیاد میرسم .برای خودم و عزیزانم ارزش قاعلم، و غیره

🖤

ببین من همیشه جایی میرم یک دست لباس راحتی و مرتب و شیک میبرم باخودم، موهام همیشه اتو و لایت داره ناخنام همبشه تمیزمرتب، بدنمو کامل لیزر کردم،ب پوستم خیلی زیاد میرسم اهل ارایش غلیظ هرگز ولی ب پوستم خیلی میرسم ،پرخوری و هپل بازی اصلا ندارم ، ب تناسبم اهمیت میدم ، ب تیپم خیلی زیاد اهمیت میدم مثلا همیشه کفش  و کیف چرم  میذارم. مارک و جنس عالی میزارم، یمقدار طلای ظریف میزارم ،همیشه ادکلن و لوسیون دارم 

نمیدونم ایام ب کارت میاد یانه ولی چون بچها گفتن گفتم اینارو بگم شاید مفیدباشه 

🖤