2821
2789
عنوان

بفرمایددد دابسمش ما

357 بازدید | 36 پست

بچها چندبار هی تویه تاپیکا بهم گفتید دابسشمتونو بازم بزار ما ندیدیم 

قبلیو هر چیزی میگردم پیدا نمیکنم انگار حذف شده از داخل گوشیم یه دونه دیگه میزارم فقط ریپلای نزنید که داخل نی نی سایت نمونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه نمیزنم😬🌺

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

@دخی_شیطوون  

@cinderellaaaa2  

@زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی‍ 

@bahaar_76  

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

وای اسیییی چقدر خوشگلی شما بالاخره ما یه خانوم خوشگل تو سایت دیدیم😍😁

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
وای اسیییی چقدر خوشگلی شما بالاخره ما یه خانوم خوشگل تو سایت دیدیم😍😁

کو کجاس 😐

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
عزیزم..  تو یوتیوب یه دایسمش دیگه ازت دیدم ولی یادم نمیاد موضوعش چی بود ولی فک کنم خنده دار بو ...

تو یوتیوب؟

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز