2777
2789
عنوان

بهترین شهر ایران برای زندگی کجاست

4600 بازدید | 161 پست

بچه ها من میخام از تهران برم

یک پسر ۳ ساله هم دارم و طلاق دارم میگیرم

بنظرتون کجا برای زندگی بهتره؟؟؟

کدوم شهر یا شهرستان؟

دلیلش هم بگید لطفن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران که خوبه. برو یه منطقه دیگه ش.  البته من عاشق شاهرودم.بهترین شهره بنظرم

خودتون شاهرودی هستین.

شهر خوبیه. من رفتم.

به روز و با کلاس 

دور از هیاهو 

سرسبز با باغ‌های زردالوش.

بیااینجا رشت

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شهرستان صحنه واقعا چند ساله اومدم اینجا بهتراز اینجام پیدا نمیشه مث شماله پراز باغ و چشمه ورودخانه واقعا بهشته😘

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

خونوادت کجان؟ برادرشوهرم یه مستاجر داره چن تا خواهرن از تهران اومدن نمیرن جای دیگه میگن اعتماو نداریم به کسی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب