2777
2789

رفتیم خونه ی خواهرشوهرم بعد از دو سال، بچه ی دوازده ساله مرتب درو رو بچه 4 سالم میبست، بچه ها رو صدا میکرد میگفت دخترم اوند فرار کنن، بچه ها دیگه هم 6و 3 و 4 بودن، به همه عروسک میداد، به بچه من فقط نمیداد، عروسک دخترمو ازش میگرفت، همش گریه اشو در میاورد، عروسک میکشید میداد به بقیه بچه ها به خواهرشوهرم گفتم یه چیز بهش بگو، با دعوا گفت چه لزونی داره اصلا تو کار بچه ها دخالت کنیم، منم گفتم نه واسه وقتی که دختر دوازده ساله با دختر 4 ساله لج افتاده، دختر منم فقط بازی دوست داره، نه خرابکاره نه اذیت کن. منم دیگه چیزی نگفتم ولی دلم خیلی شکست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که مادرشی جایی که بچتو اذیت میکنن نمون.. میبینی عروسک بچتو گرفت داد به بقیه بلند میشدی مودبانه ع ...

من تو اتاق نبودم، دیدم صدای جیغ بچم میاد رفتم دخترم میگفت اون اینکارو میکنه خودش ولی میزد زیرش

بچه دوازده سال زمانی این کار رو می‌کنه صحبت شما تو خونه شده که افتاده رو لج.مادرشم که اثبات کرد با ح ...

دقیقا خواهر شوهر  منم اینجوری بود لعنت بهشون ...

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من تو اتاق نبودم، دیدم صدای جیغ بچم میاد رفتم دخترم میگفت اون اینکارو میکنه خودش ولی میزد زیرش

اصلا  گیرمم  بچت جیق نمیزنه اما رفتار بدنشونو میبنی به شوهرت بگو و قطع ارتباططط

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

دقیقا خواهر شوهر منم اینجوری بود لعنت بهشون ...

دقیقا مگر نه یه بچه چرا بایه بچه کوچیک لج کنه وسایل از این بگیره بده به اون یکی بچه ها.مادرشم میگه دخالت نمیکنم یعنی راضیم به این رفتار 

بچت الکی جیغ که نمیزد بفرض الکیم میگفت عروسکو پس میگرفتی میدادی به بچت و میگفتی بیا پیش خودم بشین

بچت الکی جیغ که نمیزد بفرض الکیم میگفت عروسکو پس میگرفتی میدادی به بچت و میگفتی بیا پیش خودم بشین

من اونجا نبودم اولش متوجه نمیشدم داره چه اتفاقی میفته و تا بعد که مطمعن شدم و بعدش همین کارو هم کردم دخترمو صدا کردم اوردمش پیش خودمو شوهرم باهاش بازی کردیم.