2777
2789
عنوان

خیانت

453 بازدید | 21 پست

۲ساله تو گوشی شوهرم شماره ی خانم های هرزه پیدا میکنم 

الان یه شماره پیدا کردم به اسم دختر عموش سیو شده اما پروفایلش مشخصه که مال دختر عموش نیس

ما خیلی مذهبی هستیم خیلی دعوا کردم میگه من اهل این کارا نیستم

نمیدونم راست میگه یا نه😭

از کجا بفهمم آخه 

همه هم قبولش دارن حتی خانواده خودم رو سرش قسم میخورن با اینکه خبر دارن از این موضوعات

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم. بپرس‌ تا برات رفع سوءتفاهم‌ کنه‌

باهاش‌ دوست باش‌ چرا دعوا کردی؟

وقتی‌ تو گوشیش‌ بود میرفتی‌ بغلش‌ میکردی‌ قربوت صدقه ش میرفتی حرفای‌ قشنگ و .....و سر تو گوشیش‌ میکردی ....بعد یه جوری‌ با سیاست‌ خودتو‌ میرسوندی‌ به مخاطباش‌ میگفتی‌ عه؟این کیه؟

اگه نمیذاشت‌ بری‌ تو گوشیش‌ می گفتی عزیییززززم‌ اینحوری‌ میکنی‌ من دلم غصه  میگیره آخه

نمیدونم چرا شما خانوما‌ فکر‌ میکنید با جنگ و دعوا میتونید‌ چیزی‌ که میخوایدو‌ به دست بیارید‌ خانوم‌ باید مهربان باشه دانا و خوش بیان باشه😃 والا‌ مگه مردی‌ که کم عقل باشی دعوا میکنی.... با زبونت‌ بازی‌ کن‌ و هرچی میخوای به دست بیار و بفهمش

شاید فقط چت کرده. مثلا لایوی چیزی بوده

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

چند ساله ازدواج کردید؟ کمبودی تو رابطه دارید که حس می کنید شوهرتون ممکنه دنبال خانومای دیگه باشه؟ آخه اینکه گفتید شماره زنهای هرز یعنی شوهرتون ممکنه دنبال رابطه ج ن س ی مخفیانه باشه. پس اگه ایرادی باشه به این مسائل برمیگرده و شاید لذت کافی نمیبره. 

چند ساله ازدواج کردید؟ کمبودی تو رابطه دارید که حس می کنید شوهرتون ممکنه دنبال خانومای دیگه باشه؟ آخ ...

۳ساله 

خیلی بهش میگم اگه کمبودی داری بگو هیچی نمیگه حتی براش سوالات اتاق خواب فرستادم که چجوری دوس داری جواب نداد به سوالات

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔