2777
2789
عنوان

واردان به اینستا

82 بازدید | 18 پست

دوستان یه سوال؟

اگه تو اینستا به یه نفر که پیجشون قفله درخواست بدیم ... نه قبول کنه و نه رد ... منظورش چیه دقیقا 🤔 برام سواله  و این که بدونی دیده ... 

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   

دوس نداره قبول کنه از اونطرفم دوس نداره رد کنه که دلخوری پیش بیاد پس درخواستت و حذف کن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینکه یا هنوز‌ دقیق نشناخته یا تو‌رودروایسی گیر کرده برای اینکه ناراحت نشین ردتون‌ نکرده ولی دلشم نمیخواد قبولتون‌کنه ی جورایی به شما فرصت میده از درخواستتون منصرف بشین

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

نگین کار بدیه ناراحت میشم🥴من حوصله ندارم چک کنم ببینم آشنان یا غریبه همونجوری میزارم بمونه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
دوس نداره قبول کنه از اونطرفم دوس نداره رد کنه که دلخوری پیش بیاد پس درخواستت و حذف کن

اصلا آشنا نیستیم که بخواد دل بشکنه😅 منم رد نکردم ببینم فازش چیه دقیقا

نگین کار بدیه ناراحت میشم🥴من حوصله ندارم چک کنم ببینم آشنان یا غریبه همونجوری میزارم بمونه 

کار بدی نیست فقط دلیلش منطقی نیست آخه .... چون من خودم رد میکنم چرا باید بلاتکلیف بزاری

خب میتونه رد کنه دیگ 

منم رد نمیکنم نمیپذیرمم بعضیا رو،،،شاید نمیخواد ناراحت بشی،،اها شایدم اسم کاربریت جوریه ک نمیشناستون

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
یعنی اینکه یا هنوز‌ دقیق نشناخته یا تو‌رودروایسی گیر کرده برای اینکه ناراحت نشین ردتون‌ نکرده ولی دل ...

خب شده به کسی درخواست بدی یادت بره کی بوده؟ ایدیشو هم نداشته باشی؟ پس خودم کنسل کنم؟

کار بدی نیست فقط دلیلش منطقی نیست آخه .... چون من خودم رد میکنم چرا باید بلاتکلیف بزاری

خوب زیادن😅من البته خودم زیاد اینستا نمیرم چندسالیه برام مهم نیست فقط یکی دوتا پیجی که دوست دارمو چک میکنم 

واسه همین دیگه هر کی ریکوئست داده همونجوری مونده 

فقط مثلا بعصی دقتا کسایی هستن که باید قبول کنم میگم یه پیامم بدن بهم که معطل نشن و ببینم

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
منم رد نمیکنم نمیپذیرمم بعضیا رو،،،شاید نمیخواد ناراحت بشی،،اها شایدم اسم کاربریت جوریه ک نمیشناستون

اصلا آشنا نیستیم ،برای همین میگم میتونه رد کنه