2777
2789

سلام 

از بس تاپیک خیانت میخونم هرشب با موضوع های مختلف 

ب همچی شک دارم هی گوشی شو میگردم برنامه دیوارشو ...ـ

میره و میا گیر میدم 

شماهم اینطوری هستید؟ چیکار کنم از ذهنم دور شه این فکرا ـ

دارم عذاب میکشم و عذاب میدمش 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

دیوارو چرا؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردا کثیفن   ولی فازع زنایی که میدونن اینطورین و‌باز باهاشون میمونن رو نمیدونم

تقصیرد نیه  ٫..ذاتت خراوه...خیانت کردیده خو عرا چوی سگ دیده ژیره ..خجالتیش خوب چشدگه بکیش معتادی نیره 

زیاد این چیزارو نخون منم اینطور بودم

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

عزیزم خیلیا تاپیک خیانت میخونن ولی تا زمینه ای تو شوهرت نباشه و حس همدردی و نزدیکی با اون خانوما نداشته باشی سمتشون نمیری ...

به حس زنونه خودت اعتماد کن

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot