من یه حواستگار دارم که مسیحیه خودم مسلمونم نمیدونم اگر بله رو بگم چی میشه،مشکل برام به وجود میاد؟ منم باید مسیحی شم؟؟؟؟ اصلا یه سوال مسیحیت چطوریه؟؟؟مثلا چطوری دعا میکنید عبادت میکنید و اینا میشه راهنمایی بفرمایید دوستان گلم😊میخوام ببینم اگر مشکلی ایجاد نشه بهش بعله رو بگم چون واقعا خودمم دوسش دارم هم خوش قیافست هم مودب هم خانوادش موقعیت خوبی دارن بیاین برا راهنماییم لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فکر می کردم زن مسلمان نمیتونه با مرد غیر مسلمان ازدواج کنه
۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔 درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره