mmmmmmjjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 102 عنوان کسی تونسته از شر ترشحات پشت حلق راحت بشه ؟ 138 بازدید | 7 پست اگه تونستین درمانش کنین به منم بگین چجوریه لطفا مرسی 1400/02/02 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrasena عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 نه .منکه کلی دکتر رفتم فایده نداشت. انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 بله داروی رفع بلغم استفاده کنیده ..من طوری بودم که صبح ها عق میزدم تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
mmmmmmjjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 102 بله داروی رفع بلغم استفاده کنیده ..من طوری بودم که صبح ها عق میزدم داروی رفع بلغم چه چیزایی هستن میشه بگین ترکیباتشو از بیرون بگیرم
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 داروی رفع بلغم چه چیزایی هستن میشه بگین ترکیباتشو از بیرون بگیرم تو نت سرچ کنید ولی قبلش برای اطمینان حتما برید و تعیین مزاج کنید ...داروی رفع بلغم رو هم سرچ کنید براتون میاره احتمالا تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
mmmmmmjjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 102 تو نت سرچ کنید ولی قبلش برای اطمینان حتما برید و تعیین مزاج کنید ... داروی رفع بلغم رو هم سرچ کنید ... مزاجم گرم و تر هست یه کارشناس قبلا بهم گفته بود جدی نگرفتم .شما الان دیگه هیچ ترشحی ندارین از گلو ؟ منم بخورم خوبم ینی
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 مزاجم گرم و تر هست یه کارشناس قبلا بهم گفته بود جدی نگرفتم . شما الان دیگه هیچ ترشحی ندارین از گلو ... ن. عزیزم ...شاید ماهی یکبار جزئی تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.