2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۶🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 74 پست

قرار شد اول تنهایی یعنی فقط دو تا خانواده حرفامونو بزنیم بعد بزرگترا رو در جریان بزارن. بعدش میوه و چایی و کیکی که خواهر آرش پخته بود خوردیم و برگشتیم خونمون.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

باباش گفت ما دیگه سحر جان رو به عنوان عروسمون میشناسیم از هر کسی هم پرسیدیم فقط در مورد نجابت و خوبی دخترمون گفتن 😊 امیدوارم شما هم آرش رو به عنوان پسرتون قبول کنید.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع خداحافظی مامان آرش یه بسته کادویی بهم داد و گفت قابلتو نداره عزیزم امیدوارم دوست داشته باشی. بعدا که باز کردم یه پارچه خوشگل بود

حالا شب حول و حوش ۱۲ ۱ بود که آرش بهم پیام داد 🙈😊 برام وویس گذاشته بود.

با صدای خودش🥰

تو را به جای همه کسانیکه نشناخته‌ام دوست می‌دارم.

تو را به خاطر عطر نان گرم

برای برفی که آب می‌شود دوست می‌دارم.

تو را به جای همه کسانیکه دوست نداشته‌ام دوست می‌دارم

تو را به خاطر دوست داشتن دوست می‌دارم.

قلبم دوپ دوپ صدا میداد🙈🥰

😂😂😂سحر جون گریم گرفت 🥺🥺🥺

خوشبخت باشی❤️

دوستای مجردم بیاین تو چالش شرکت کنید 

اسی جون شما هم یکمی از تجربیات قانون جذبت برامون بگو اگه میشه ❤️❤️❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6326218/پیرو-تاپیک-چالش-برای-مجردین

از من به شما یه نصیحت تا وقتی همه چی تموم نشده اینجوری دل نبند! خدا نکرده زبونم لال حتی اگه 1 درصد هم اوکی نشه اون وقت ضربه بدی میخوری. 

به عقیده من رفتار اون خانواده زیاد درست نیست.. 

از من به شما یه نصیحت تا وقتی همه چی تموم نشده اینجوری دل نبند! خدا نکرده زبونم لال حتی اگه 1 درصد ه ...

از چه نظر رفتار خانواده پسر درست نیست کاری نکردن که؟ 

ولی به نظرم اسی اینا فعلا نباید میرفتن..منم قبل بله برونم خانواده نامزدم دعوتمون کردن ولی باهم‌مشورت کردیم دیدیم درست نیست فعلا بریم ..بعد اونا گوسفند گرفته بودن جلوم قربونی کنن و یه دستبند هم گرفته بودن..بعد نامزدم ازشون عکس گرفته بود برام فرستاد میگفت اینارو من چیکار کنم واسه تو گرفته بودم😒😒😂😂

اسی جوون خوشبختتت بشی عزیزم 😍😍 به نظرم نویسنده رمان خیلییی خوبی میشی😍😍😍👍👍👍

از من به شما یه نصیحت تا وقتی همه چی تموم نشده اینجوری دل نبند! خدا نکرده زبونم لال حتی اگه 1 درصد ه ...

نمیدونم چی بگم والا. بازم ممنون که گفتین💙

از چه نظر رفتار خانواده پسر درست نیست کاری نکردن که؟  ولی به نظرم اسی اینا فعلا نباید میرفتن.. ...

آخه هم فامیلامون هم اینجا گفتن بهتره بریم خیلی چیزا مشخص میشه رفتار اونا، وضعیتشون....ما هم رفتیم.

خیلی ممنونم عزیزم. راستش من همیشه خاطراتمو مینویسم شاید به خاطر اینه قلم خوبی دارم

از چه نظر رفتار خانواده پسر درست نیست کاری نکردن که؟  ولی به نظرم اسی اینا فعلا نباید میرفتن.. ...

به این خاطر میگم که شام رفتن خونشون یک! 

مادر پسر کادو داد بهش 2 وقتی هیچ خبری نیست! 

و از همه بدتر sms عاشقانه اقا پسر وقتی هنوز قطعی نشده! 

من به این خاطر میگم وقتی قطعی نشده این رفتارها نباید باشه وگرنه عقد که کردن دنیا رو با پیام های عاشقانه بترکونن خیلی هم عالی😀