2777
2789
عنوان

درونگرا

581 بازدید | 51 پست

من یک دختر درون گرا هستم که خیلی وقتها حرفی برای گفتن نداره 

اما توجه کنید من از درون گرایی خودن راضی هستم خودم رو همینطور که هستم پذیرفتم 

من میبینم که خیلی از درون گرا ها از این ویژگی درون گرایی خودشون شاکی هستن 

باید بگم که درون گرایی یا برون گرایی هیچ کدوم نسبت به دیگری امتیاز خاصی نیس و هرکدوم مزیت های خودش رو داره 

درسته که ادم های برون گرا بیشتر مورد توجه و محبوبیت قرار میگیرن اما چیزی که ما نیاز داریم آرامش هست نه محبوبیت البته این جمله ی من به منزله ی عدم آرامش در افراد برون گرا نیست اما  باید قبول کنید که عدم پذیرش خودتون به همون صورتی که آفریدا شدید باعث عدم آرامش میشه 

پس خودتون رو بپذیرید باور کنید درون گرایی هم مزیت های خودش رو داره 

در ثانی آدم های برون گرا همون قدر که مورد محبوبیت واقع میشن میتونن مورد انتقاد هم واقع بشن هر چند از نظر من مورد انتقاد واقع شدن همیشه بد نیست اما این مثال رو برای این ذکر کردم که متوجه بشید هر کدوم از این ویژگی ها مزیت و معایب خودش رو داره 

شما از درون گرایی خودتون ناراحت هستید ؟؟

خیلیی😭😭

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که راضی هستی به اونی که هستی⁦✌️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

من خیلی درونگرام و خودم راضیم بقیه ن خخخ

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

من خیلی راضی ام ولی بدبختانه اطرافیان فضولن فکر میکنن من مشکل دارم یا افسردم 

هر چی هم بهشون میخوای حالی کنی نمیفهمن که بابا من با تنهایی خودم حال میکنم 

ظرفیتم برای شلوغی خیلی کمتر از ادمای عادی هست 

منم آدم درونگرایی ام از اینکه هرروز خونمون مهمون میاد دارم روانی میشم ناراحتی قلبی گرفتم دوست دارم یمدت طولانی آرامش داشته باشم هیچکس نگه حالت چطوره میخام خودم باشم یمدت ولی نمیزارن که