2777
2789
عنوان

کدبانوهای گل بیان سوال دارم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 50 پست
من دیشب سرگازپختم خوشمزه وعالی شده بود

بافویل یا همونجوری کباب کردی؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمون موادش میریزی داخل تابه؟ روغن نمیریزی؟ 

مرغ رو تیکه تیکه میکنم با پیاز ساطوری نمک رب انار آبلیمو.ادویه کمی زعفران و روغن ۳ساعت بیشتر خیس میکنم..بعد میریزم تو تابه درشو میزارم..اون آبی ک داره باعث میشه مرغ پخته بشه..تا کلا آبش بره..حواست باشه نسوزه..با شعله ی کم..یک ساعت طول میکشه بپزه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
والا من فویل نداشتم همون جوری کباب کردم ولی گازم کثیف شد

آره خیلی کثیف میشه، گازمون شیشه ایه منم حساس🤦‍♀️🤦‍♀️😅

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
مرغ رو تیکه تیکه میکنم با پیاز ساطوری نمک رب انار آبلیمو.ادویه کمی زعفران و روغن ۳ساعت بیشتر خیس میک ...

پس امشب حتما این کارو میکنم،اینجور که معلومه خوشمزه میشه

پیک نیک نداری توتراس رو اون کباب کن

چرا گاز نقلی تو حیاط داریم، ولی بخاطر اینکه بوش می پیچه دلم نمیاد ماه رمضونی کباب کنم

پس امشب حتما این کارو میکنم،اینجور که معلومه خوشمزه میشه

من و اطرافیان ک براشون درست کردم خیلی خوششون اومد..و راحت تره از کبابی..درستِ که خودم اصلاا کباب نمیکنم..ولی دیگه دود کباب  رو نداره ..بنظرم خیلی خوبه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من و اطرافیان ک براشون درست کردم خیلی خوششون اومد..و راحت تره از کبابی..درستِ که خودم اصلاا کباب نمی ...

آره همیشه نمیشه کباب کرد، بعد پلو بامرغ هم تکراری شده. دنبال راهی بودم هم جدید باشه هم خوشمزه بشه. مرسی از راهنماییت😘😍

عالیه ک بفکردیگرانی،خب فویل بپیچ روگازکباب کن

پس میشه با فویل😍من شک داشتم با فویل میشه رو گاز کباب کرد یا نه مرسی دوست خوبم😍🌹