2777
2789
عنوان

نحوه محاسبه سود بانکی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست
مبلغ به تومن ضرب در 31که روزای ماه ضرب در 20که سودت . جواب تقسیم بر عدد 36500. و هیچ فرمول دیگه ای ن ...

ممنون گلم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلغ سپرده × 0.20÷12

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
الان چندریختن؟  ازما این ماهی کم ریختن

من هر جور حساب میکنم یکم بیشتر ریختن اخه۱۸۸۶٠٠٠برای یک ماه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
بنظرمیاد سودبیشتراز۲۰درصددادنت

میشه برای منم ببینید چطوریه؟ با سود 18درصد

برای 70میلیون = 10335414 ریال ریختن

برای 26 میلیون= 3951488 ریال ریختن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
میشه برای منم ببینید چطوریه؟ با سود 18درصد برای 70میلیون = 10335414 ریال ریختن برای 26 میلیون= 395 ...

خوب ازشما که درسته  این ماه چون سی ویک روزه بیشترازماه قبل ریخته هردوتا۱۸درصده شماسپرده تون سالانه بوده؟؟؟

خوب ازشما که درسته  این ماه چون سی ویک روزه بیشترازماه قبل ریخته هردوتا۱۸درصده شماسپرده تون سال ...

ممنون عزیز جان

بله یکساله است. ولی ماهانه میریزه 

شمااسفندچندم ریختن برات؟ من روزشماردارم  سوداسفندوفروردینم خیلی تفاوت دارن

راستش من پیامهای قبل رو پاک کردم نمیدونم