2777
2789
عنوان

دعام کنید تو این روزهای رمضان

67 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه چند ماهی هست میخوام باردار شم هیچی باهم جور در نمیاد از این ور شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت الانم من پریودام بهم ریخته دکتر میگه کیسته یعنی حالم خیلی بده چرا هر وقت میخوام بچه دار شم یه سنگی میوفته جلوم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمم نمیدونم من این چیزارو 

دعا نویس ها معمولا میفهمن من خواهرم مثل شما بود حتی یکبار رفت سونو دید بارداره اما قلب بچه کامل تشکیل نشده بود و مجبور شد بندازه بعد فهمیدیم چله افتاده و الان مشکلش حل شده و یه بچه ۷ ماهه هم داره 

اگه نمیتونی بری دعا نویس از این مجازی ها کمک بگیر از یه جای معتبر اگه پیج سید فاطمه کرمی رو داری از اونجا بگیر 

پیج اینستاگرام داره معتبره ؟

ببین پیجش فالووراش کمه من دارمش اگه کرجی ادرسشو دارم بدم حضوری برو چون خودمم اول اعتماد نداشتم و حضوری رفتم ولی قبلش از همون اینستاگرام باید وقت بگیری 

من تهرانم پیجشو بده چقد هزینه گرفت

پارسال از خواهرم فکر میکنم ۱۲۰ گرفت خودمم کار داشتم پیشش ۱۰۰ به بالا نگرفت همون حدود ها شد 

Fatemeh_mb50 اینه پیجش اگه مجازیم بخای انجام بدی نوبت میده