2777
2789

بچه ها من دارم پیش خانم دکتر محمدتبار ای وی اف میکنم خیلی دکتر مهربونیه و امید میده ولی من خیلی استرس دارم چون دوتا جنین بیشتر ندارم کیا پیش خانم دکتر جواب گرفتن؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا راست میگی😔

فقط بسپار ب خدا ❤ انشالله نتیجه میگیری .... جواب ازمایش مثبتتو فقط از خود خدا بخواه و کلا استرستو بزار کنار ... استرس باعث میشه نتیجه نگیری 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
فقط بسپار ب خدا ❤ انشالله نتیجه میگیری .... جواب ازمایش مثبتتو فقط از خود خدا بخواه و کلا استرستو بز ...

مرسی عزیز دلم از دلگرمیت میسپارم به خدا❤❤❤❤❤❤

مرسی عزیز دلم از دلگرمیت میسپارم به خدا❤❤❤❤❤❤

فدات ... آفرین . چون خودم تجربه کردم میگم بهت 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
اره واقعا راست میگی😔

سلام عزبزم میشه بهم بگین شما چند تا تخمک ازتون گرفتن و چند تاش جنین شد براتون؟

منم تو سیکل آی وی افم فقط ۵ تا تخمک دارم 😩ک ان شا الله سه شنبه وقت پانکچر دارم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزبزم میشه بهم بگین شما چند تا تخمک ازتون گرفتن و چند تاش جنین شد براتون؟ منم تو سیکل آی وی اف ...

سلام گلم من دوتا تخمک داشتم یکی سایز ۲۱ یکی سایز ۱۸ روز پانکچر.هردو برام جنین شد اردو انتقال دادم یکیش گرفت نگران نباش اصلا تعداد تخمک مهم نیست مهم کیفیت تخمک و اسپرمه که جنین با کیفیت و قوی تشکیل بده

سلام گلم من دوتا تخمک داشتم یکی سایز ۲۱ یکی سایز ۱۸ روز پانکچر.هردو برام جنین شد اردو انتقال دادم یک ...

ممنونم عزیزم خداروشکر ک باردار شدین 

من امروز ک رفتم سونو گفت ۴ تا تخمکه مثل اینکه یکیش آزاد شده بود ،یکیش سایز ۲۴ یکی ۲۰ اون دوتا هم ۱۴ دوباره ام جی داد ک امروز عصر زدم...

خیلی گریه کردم امروز

شما ذخیره تخمکتون کم بود؟من ذخیرم ۱.۶ بود نمیدونم چرا انقد تخمکم کمه

خدا کنه برا منم حداقل دوتا جنین تشکیل بشه و منم باردار بشم بحق حضرت زهرا

ان شا الله روزیه همه منتظرا بشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم خداروشکر ک باردار شدین  من امروز ک رفتم سونو گفت ۴ تا تخمکه مثل اینکه یکیش آزاد ش ...

دوتا سایز خوب داری اگه همه چی خوب باشه همون دوتا جنین میشه انشالله شایدم هرچهارتا بشه من ذخیره ام ۱ بود منم این روزارو گذروندم روزی که رفتم سونو فقط یه تخمک داشتم خیلی گریه کردم روز پانکچر دوتا شد ولی همون دوتا جنین شد و خداروشکر یکیش گرفت خیلی از بچه ها همزمان با من بالای ۱۵ ۲۰ تا جنین داشتن همه رو تو چندبار انتقال دادن و منفی شدن.اینو بدون وقتی خدا برات بخواد فقط یدونه جنین با بدترین گریدم باشه کافیه فقط یه نصیحت بیخیال باش و بعد انتقال اصلا بهش فکر نکن فکر کن قراره دوباره پانکچرشی

دوتا سایز خوب داری اگه همه چی خوب باشه همون دوتا جنین میشه انشالله شایدم هرچهارتا بشه من ذخیره ام ۱ ...

فداتشم عزیزم خیلی ممنونم گلم ک جوابم رو دادین

خدا کمک کنه برا منم جنین بشن توروخدا دعام کن😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏