یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نگران نباش .تبشو با پاشویه ،قطره یا شربت استا کنترل کن.مایعات بهش بده.چند روز درگیری تا خوب بشه.چند نفر دور وبرم این ویروس رو گرفتن تستکرونا هم دادن منفیه.یه ویروس گوارشیه
داره دندون اسیابم درمیاره ربط به اون نداره?4تا دراورده ولی باز انڭارداره درمیاد
چرا چرا اتفاقا ممکنه از دندونشم باشه گلم بچه های من وقتی دندون در میاوردن همینجوری میشدن فقط حتما مراقب تبش باش و اگر علائمش بیشتر شد حتما ببرش دکتر راستی یه کم سوپ مرغ هم بهش بده جون بگیره😍😍
تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵ (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
احتمالا برا دندونه دندونای کناری خیلی بچه رو اذیت میکنه هم تب هم اسهال میاره مدام پاشویه کن یه دستمال بگیر نیمه مرطوب کن دست و پا رو مدام دستمال بزار همچنین زیر بقل و قطره آستامینوفن بده هر شش ساعت تا دکترش بیاد