2777
2789
عنوان

بچه ها به دادم برسین بچم تب و اسهال شدیده که کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست

چون اسهال هست اصلا براش شیاف نذار 

با شربت استامینوفن کنترل کن تا دکترش بیاد ولی من جای شما بودم میبردم بیمارستان چون میگین تبش شدیده 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاهاش خنکه شکم و دستاش داغ سرشم تاحدووی

حتما سعی کن تبش رو بیاری پایین با اب ولرم دستمال رو بشور و پاشویه کن

زنگ بزن به اورژانس ازشون راهنمایی بخواه

منم حمد میخونم انشالله زود حالش خوب بشه 

فقط نگران نباش اما حتما تبش رو بیار پایین

اصلا خوب نیست یه قسمت بدن سرد باشه و یه قسمت سرد سرد 

نگران نباش .تبشو با پاشویه ،قطره یا شربت استا کنترل کن.مایعات بهش بده.چند روز درگیری تا خوب بشه.چند نفر دور وبرم این ویروس رو گرفتن تستکرونا هم دادن منفیه.یه ویروس گوارشیه

سلام پاشویه.کنید...اگه دارید قطره استابدین دوبرابروزنش..پودر اوار اس دارین؟؟

ندارم عزیزم با قطره پایین نیومده نیم ساعته دادم

صبرکنم باز نیم ساعت دیگه شربت استا بدم?

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
چون اسهال هست اصلا براش شیاف نذار  با شربت استامینوفن کنترل کن تا دکترش بیاد ولی من جای شما بو ...

39

عزیزم اینا که میگی ممکنه علائم کرونا باشه تو کودکان بیشتر اسهال و دل دردو حالت تهوع هست  اصلا ...

داره دندون اسیابم درمیاره ربط به اون نداره?4تا دراورده ولی باز انڭارداره درمیاد

خاکشیر بجوشون سرد ک شد بهش بده

نشاسته رو تو اب سرد حل کن بزار رو گاز حل بشع ی مقداری بهش بده 

سیب را رنده کن بهش بده 

استامینوفن هم بهش بده دوبرایر وزنش قطره

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

احتمالا بخاطر دندونش تب کرده و اسهال داره نگران نباش

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

چرا چرا اتفاقا ممکنه از دندونشم باشه گلم بچه های من وقتی دندون در میاوردن همینجوری میشدن فقط حتما مراقب تبش باش و اگر علائمش بیشتر شد حتما ببرش دکتر راستی یه کم سوپ مرغ هم بهش بده جون بگیره😍😍

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
تو شکم و سینش و کف دستاش ازبقیه جاها داغ تره

سلام دخترت بهتره 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

احتمالا برا دندونه دندونای کناری خیلی بچه رو اذیت میکنه هم تب هم اسهال میاره مدام پاشویه کن یه دستمال بگیر نیمه مرطوب کن دست و پا رو مدام دستمال بزار همچنین زیر بقل و قطره آستامینوفن بده هر شش ساعت تا دکترش بیاد 

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
اسهاله شیاف نمیتونه بزنه بدترش میکنه باید خوراکی بده فعلا

شیاف گلیسرین برا اسهاله که من پسرم یبوست داره استفاده میکنم....ولی شیاف استامنفون تاثیری نداره تو اسهال نداره کنترل سریع تبه..

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!