2777
2789

لطفا بیاید تاپیک منبیاید تاپیک منhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6325160/قسمتون-میدم-به-هرچی-دوست-دارید-بیاید-کمک

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

اره قشنگم الان وقتش نیست بزار برای بعد زایمان شکم بند ببند و ورزش و رژیم شیردهی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صبر کن بعد زایمانت و شیر دهی بخای نخای وزنت تو این دوران بالا و پایین میره من رو بچه اولم پونزده کیلو کم کردم رو بچع دوم یازده کیلو اضافه

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

ب هیج عنوان بفکر لاغری نباش بچه اسیب میبینه ..چرا قبلش لاغر نکردی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

عزیزم فک نکنم بشه همه تمرکزتو بذار رو بچت و سلامتیش انشالله بعد زایمانت عزیز دلم 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
اره قشنگم الان وقتش نیست بزار برای بعد زایمان شکم بند ببند و ورزش و رژیم شیردهی

چطوری دلبر خانم 😍😍حالت خوبه رفیق

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چطوری دلبر خانم 😍😍حالت خوبه رفیق

سلاممم😍😍

قربونت برم قشنگم به خوبیت😘

تو چطوری؟

چندوقتی بود نمیدیدمت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ب هیج عنوان بفکر لاغری نباش بچه اسیب میبینه ..چرا قبلش لاغر نکردی

چندماه پیش 8 کیلو کم کردم ولی باز میخوام کم کنم 10 کیلوعهه دیگه 😑

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

سلاممم😍😍 قربونت برم قشنگم به خوبیت😘 تو چطوری؟ چندوقتی بود نمیدیدمت

فداتشم عزیزم 😍منم خوبم

والا من ک همیشه پلاسم اینجا😂

چندماه پیش 8 کیلو کم کردم ولی باز میخوام کم کنم 10 کیلوعهه دیگه 😑

من تو بارداریم بد ویار بودم شدید ..تا ۱۴هفته ۱۰کیلو کم کردم دکتر هی اخطار میداد میگفت برا جنین خطر داره هی مولتی ویتامین میداد ک کم نکنم

فداتشم عزیزم 😍منم خوبم والا من ک همیشه پلاسم اینجا😂

همیشه خوب باشی😘😘

عزیزم😂😂😂 

من کمتر میام🤦‍♀️تا سحر بیدارم و تا ۱۲ و ۱ خوابم و بعدشم تا یکم کارامو کنم نزدیک غروبه و شام و....🤦‍♀️

نمیدونم عزیزم تجربه ندارم خودم ۴ هفته ام

۶۰ کیلوهستم

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
همیشه خوب باشی😘😘 عزیزم😂😂😂  من کمتر میام🤦‍♀️تا سحر بیدارم و تا ۱۲ و ۱ خوابم و بعدشم تا ی ...

منم تا ۱ خابم 😂😂

شبا خواب ندارم نی نی لگد بارونم کرده 😀