2777
2789

برای من تاحالا ازین سوالا پیش نیومده اینجا بپرسم ولی نمیدونم چرا تو این سایت راجع ب مسائل جنسی نمیشه حرف زد دوستان یسری از خانما از صدتا مرد نامحرم ترن یکم فکرامون خرابه دختره تازه ازدواج کرده روش نمیشه از اطرافیان بپرسه میاد اینجا سوال میکنه سریع میریزین روش الانم شاید بمن توهین کنید ولی مهم نیس بزار باعث و بانی این باشم سری بعد به کسایی که ازین سوالا میپرسن بی احترامی نکنید فلانی چقدر بی حیاس یا... یکم آروم باشید ایرادی  نداره بقول خانم بختیاری باید راجع به این مسائل صحبت بشه آگاهی داشته باشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توچندتاتاپیک دیدم ک بیشتریابااحترام جواب دادن ولی اخر سرمشخص شده اسی مرد بوده

از سوالا مشخصه طرف خانمه یا نه بعدش از کجا مشخص شده مرده من دیدم تهمت میزنن وای ندیدم ثابت شده مرد باشه

بله ولی حد رو دونستن و عفاف و حیا و فهم همه افراد هم نیازه از دید من جامعه ما هنوز به اون درجه نرسی ...

موافقم یسری سوالا بد عنوان میشه دیدم ولی یسریا  مثلا راحع ب تخمک گذاری بارداری و نزدیکی های دردناک یا بیماریهای تتاسلی میپرسه عیبی نداره ولی یکی میاد راحع به تعداد روزهایی ک رابطه داره حرف نیزنه اونو من خودم ببینم حالم بد میشه

از سوالا مشخصه طرف خانمه یا نه بعدش از کجا مشخص شده مرده من دیدم تهمت میزنن وای ندیدم ثابت شده مرد ب ...

بعضی هاشو نی نی یار گفته مرده یعضی هاشم کاربرا گفتن ک قبلا تاپیکاش مال اقابوده همم از سوالای چرتی ک میپرسه بعدم نی نی یار میگه اینجور تاپیکاممنوعه توکلینیک سایت بپرسن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین