2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اکثر چرخ میکنم  ، بعد توش پیاز زرد چوبه نمک و فلفل سیاه و زعفران میریزم،  کباب بوقلمون درست میکنم  ، هفته ای دو بار نهار میزارم  ، برنجمم یا عدس پلو یا ماش پلو،  وقتی هم مثل مرغ میپرسم توش پیاز و هویج و فلفل دلمه میریزم آخر سر هم نمک و فلفل و دارچین و رب میزنم،  خیلی خوشمزه میشه،  توضیح کامل دادم دیگه ، من اینارو بلدم،  در ضمن بوقلمون داروی بیماری ام اس هست خیلی خیلی گوشتش مفید ه

با پودر سیر.برگ بو.هل.دارچین زنجبیل نمک فلفل.وای رونش رو یه بار پختم شوهرم گفت مزش عالیه.بعدم ربش رو ...

اینا که گفتی همه رو میریزی داخلش میزاری میپزع؟ اخر سر رب میریزی توش؟

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

ب منم یاد بده اصن نمتونم بخورم شوهرم رفته خریده اولین باره نمیتونم مزه دار کنم

کدومشو عزیزم؟واس باقالی پلو پیاز فراوون میریزم گوشتارم با پیاز میذارم کره محلی میریزم با شعله کم میذارم بپزه بهش زعفرون و نمک و فلفل و یکم زردچوبه و چوب دارچین میزنم یکم ک سرخ شدن بهش اندازه دو تا سه لیوان اب اضافه میکنم با شعله کم میذارم جا بیوفته واس ترشیش هم میتونی یکم ابغوره اضافه کنی یا الوچه خشک بندازی

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

اینا که گفتی همه رو میریزی داخلش میزاری میپزع؟ اخر سر رب میریزی توش؟

اره عزیزم البته قبلش پیاز رو خلال خلال کن و پیاز و سیر فراون و فلفل دلمه سرخ کن بعد بوقلمون رو تفت بده بعد مزه دارش کن و بپزش.بعد پخت رب رو توی ظرف جدا سرخ کن و بعد بریز روش

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
کدومشو عزیزم؟واس باقالی پلو پیاز فراوون میریزم گوشتارم با پیاز میذارم کره محلی میریزم با شعله کم میذ ...

مرسی عزیزممم

اره عزیزم البته قبلش پیاز رو خلال خلال کن و پیاز و سیر فراون و فلفل دلمه سرخ کن بعد بوقلمون رو تفت ب ...

ممنونم گلمم😘😘😘