2777
2789
عنوان

میخوام یه کارایی کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست
خب برو مشاور  شاید ب دارو احتیاج داری خواهر

رفتم ولی اخریشون برگشت گفت: کاری از کسی بر نمیاد خودت باید باهاش کنار بیای

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه SmPlan رو نصب کن  کارای هر روزت رو داخلش بنویس  وقتی انجام دادی تیک بزن برات خط م ...

مرسی

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
جزوه LAسرچ کن تو گوگل ب عنوان اخرین راهکار من چیزی نمیگم اینجا ازش 

درباره چیه؟ 

چیز خاصی ک نیومد جزوه ها دانشگاهی میاره 

رفتم ولی اخریشون برگشت گفت: کاری از کسی بر نمیاد خودت باید باهاش کنار بیای

خوب نبوده 

جلسات درمان مشاور بالای ۶ماه 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
خوب نبوده  جلسات درمان مشاور بالای ۶ماه

چندتا مشاوره رفتم

همشون همون جلسه اول تموم