2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم. منم ۲۴ هفته ام. پس کم کم باید بدم.

سلام عزیزم چه خبر خوبی ؟نی نی ات خوبه؟

من رفتم آزمایش تست تحمل گلوکز قند ناشتام خوب بود اما قند یه ساعت بعدم یه کمی بلا بود دکتر بهم دارو داد گفت ماه بعد آزمایشت رو تکرار میکنیم

سلام عزیزم چه خبر خوبی ؟نی نی ات خوبه؟ من رفتم آزمایش تست تحمل گلوکز قند ناشتام خوب بود اما قند یه ...

سلام عزیزم. قربونت ما خوبیم. 

خودت و نی نی رو به راهین؟

من هنوز آز ندادم میخوام این هفته بدم. ولی خودم مشکوکم یکم. خیلی تشنه میشم. دلم همش شیرینی میخواد. بعد از خوردن غذا هم حالم کمی بد میشه. اما هنوز آز ندادم

میگم راستی دکتر شما هم هی آزمایش و سونو میده؟ من هفته ۱۹ سونو آنومالی دادم، الان دوباره واسه هفته ۲۸ سونو نوشته. دوست ندارم برم تو این کرونا، اما اگر واجب باشه باید رفت. نمیدونم این دکتر وسواسیه یا همه میدن. کلی هم آز داده

میگم راستی دکتر شما هم هی آزمایش و سونو میده؟ من هفته ۱۹ سونو آنومالی دادم، الان دوباره واسه هفته ۲۸ ...

نه دکتر من دیگه سونو ننوشته تا ۳۲هفته ؛فقط توی مطب صدای قلبشو گوش داد اما آزمایش های لازم رو همه شون میدن