2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از رابطه در بارداری

391 بازدید | 21 پست

بچه ها ببخشید این سوال و میپرسم ولی خیلی نگرانم من چند روز بود احساس خشکی داشتم و امشب بعد از رابطه که با عرض معذرت خیلی سوزش داشتم هنگام دخول کمی خون صورتی رنگ رو دستمال دیدم 😭☹️

22 هفتمه 

الان خطر داره؟ مشکلی پیش نیاد؟😭 

احساس میکنم عفونت دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دکتر از کجا بیارم 😭

نمیشه بری بیمارستان؟ ممکنه هیچی هم نباشه هیچی ولی اگه یک دهم درصد سرویکست کوتاه شده باشه بلید جلوشو گرفت.

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
نه اصلا  قبل از بارداریم چند بار به خاطر زخم بعد از رابطه اینجوری شده بودم دقیقا همون حالتو دا ...

استراحت کن اب بخور زیاد رو پا وا نستا تا فردا. برات صلوات فرستادم

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
نه اصلا  قبل از بارداریم چند بار به خاطر زخم بعد از رابطه اینجوری شده بودم دقیقا همون حالتو دا ...

پس هیچی نیس استراحت کن . ولی رابطه توبارداری باید هم خیلی اروم باشه هم با ی پوزیشن خاص ک خدای نکرده برای جنین اتفاقی نیوفته