2777
2789
عنوان

شغلت چیه و درامد ماهیانت چقدره

713 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

دوست دارم یه کار راحت با گوشی داشته باشم دنبال یه ایده هستم واسه کار میشه شغلتو اینجا بگی!!

قبلا پیج زدم تو زمینه ساعت مچی و محصولات نانوسان درامدش بدکی نبود 

بنظرتون دوباره برم تو این زمینه فعالیت کنم یا یه شغل که خواهان زیادی داشته باشه از همه اقشار مث پوشاک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه دار و مادر...درآمد صفر

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
ادمی دستش تو جیب خودش باشه خیلی خوبه شده واسه سرگرمی هم باشه  خرید ی جفت جوراب با اون پول انقد ...

قبول دارم منم بهش فکر میکنم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اگه از اول کار رو با یه دید سخت در نظر بیگیری تا اخرش سخت پیش میره حتی اگه عاشق اون کار باشی.

از نظر من هیچ کاری راحت نیست ..

و ماهیت بعضی از شغل ها سخت هست.. 

این ربطی به علاقه به حرفه و شغل نداره ..من عاشق حرفه ام هستم ..اما سخته ..این دو منافاتی با هم ندارند😉

من مشاوره کنکور میدم .آنلاین. روزی۲،۳ساعت زمان میزارم الیته بستگی داره یه روز شاید ۴ساعت وقت بزارم .یه روز هم ۱ ساعت.  .البته خیلی عالیم تو کار.

۲ تومن اینا میشه ‌

البته چندماهه فقط .

یه ایده هایی دارممم ک بهترش کنم و کلا وسعت بدم ب کارای آموزشیم.دارم در موردش فک میکنم و تحقیق میکنم‌.

پیج بزن .مهارت خاصی داری؟