2777
2789

انشالله عزیزم

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه طلاق نگیری 😞😞😞😞

نه عزیزم دست بزن داشت بچه ننه بود هی تحمل کردم دیگه عقیم بودنش و اینکه نمیتونستم مادر بشم و نتونستم تحمل کنم هردو ۲۵ سالمون بود ومعلم بودیم البته بعضی موقع ها عذاب وجدان میاد سراغم اما خدا رو گواه میگیرم اگه عاشقم بود و اخلاق بد نداشت عقیم بودنشو تحمل میکردم

نه عزیزم دست بزن داشت بچه ننه بود هی تحمل کردم دیگه عقیم بودنش و اینکه نمیتونستم مادر بشم و نتونستم ...

ای عزیزممممم خداکمکت کنه 

تقصیرد نیه  ٫..ذاتت خراوه...خیانت کردیده خو عرا چوی سگ دیده ژیره ..خجالتیش خوب چشدگه بکیش معتادی نیره 
ازمایش اسپرمش صفر بود البته قبلش هم میشد تشخیص داد ریش کم سینه بزرگ معذرت میخوام دستگاه تناسلی کوچک ...

خدا به دلت نظر کنه عزیزم 😢با هزار امید و آرزو آدم زندگیشو شروع میکنه حق میدم بهت

خدا به دلت نظر کنه عزیزم 😢با هزار امید و آرزو آدم زندگیشو شروع میکنه حق میدم بهت

اره عزیزم بخدا پنج سال زجرم داد اخرسرم مادرش کلی نفرین که چرا نموندی چه اشکال داره اگه کتکت میزد و عقیمه

اره عزیزم بخدا پنج سال زجرم داد اخرسرم مادرش کلی نفرین که چرا نموندی چه اشکال داره اگه کتکت میزد و ع ...

بهرحال توام انسانی حق داری نمیشه که همه چیز به نفع یک طرف باشه ولی خدا کمکت کنه😢

بهرحال توام انسانی حق داری نمیشه که همه چیز به نفع یک طرف باشه ولی خدا کمکت کنه😢

ممنون شما سلامت باشید روزا که تو بیداری ناراحت نیستم چون کلی خاطره بد داشتم ازش اما شبا تو خابم همش انگار برگشتم

ممنون شما سلامت باشید روزا که تو بیداری ناراحت نیستم چون کلی خاطره بد داشتم ازش اما شبا تو خابم همش ...

گلم این عادیه یه مدت اینطوری باشی خودتو سرگرم کن تا شبا زود بخوابی یا قرص آرامش بخش بنداز .جدایی کم چیزی نیس .خودمم این اتفاق برام افتااده