2777
2789
عنوان

میخاااااااااااااامممممممممممممممممممممممممممممم🐾

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست
💔هعی  من همیشه از اونا میخریدم فکر میکردم کاکائوه چون شکلشون شبیه هم بود  بعد باز میکرد ...

خیلی باحال بود😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست عزیزم 

مزه اون قدیمیا رو نمیده آخرش

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

تهرانی؟مولوی از این چیزا زیاد داره

نه نیستم 

هر سوپی میرم نمیبینم فک کنم باید پلاس شم بقالی های قدیم😁

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 

وای یادش بخیر

اول صبح میرفتم مدرسه یادم میاد مادرم نون میزاشت رو بخاری نفتی سرخ میشد راه مدرسه میخوردم

واقعا یاد قدیم بخیر هوف

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
ایناهاش 🥺

اصن ی وضعی ها 

من عاشقش بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نیست بمولا

هس🤣🤣

سوپری سرکوچمون داره

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
کجایی؟ شیرین عسل داره فکر کنم کیلویی ۵۰ بود

زنجان..

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 

کیا از اون آب نبات ها که زیرشون به بسته پودر داشت میخوردن؟ 

من و برادرم همیش طرز استفاده صحیحش رو نمیدونستیم و آب نباتهرو می‌خوردیم بعد پودر رو میخوردیم بعد آب میکردیم روش یه نزع ای داشت خیلی لاکچری بود🥺🥺

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
کیا از اون آب نبات ها که زیرشون به بسته پودر داشت میخوردن؟  من و برادرم همیش طرز استفاده صحیحش ...

ابنبات ترقه ای منظورته؟😁تا مغز ادم میترکید