2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بعضیا اینطورین ببین اسمش منت نیست عزیزم ، تو وضعیت اقتصادی افتضاح و کرونا واقعا جهیزیه دادن کار ...

اجی مامانم با من اینطوره اینقدر همیشه توقع نکردم اما داداشم توقعش زیاد بوده واسه اون به چشمش نمیاد اما واسه من به چشمش میاد بجایی که بگه این دختره تا حالا توقع نکرده میاد منت میذاره

شوهرتون تز خودش خونه داشت؟ کلا چند گرم طلا براتون خریدن 

خونه داشت 

بعدش من خودم پول پس اندازمو گذاشتم طبقه بالا خونه‌رو‌ساختیم و داخلشو کلی تغییرات دادیم

چند گرم و نمیدونم

سه سال پیش شوهرم  سرویس دادن بیست و خوردی شد و ی نیم ست مادرشوهرم داد و ی سرویس ظریفتر پدرشوهرم داد حلقمم برلیان هست

خونواده خودمم ی سرویس درشت دادن ک‌اونموقه چهل شد و پنج‌تا النگو و ۵ تا سکه کامل به شوهرم دادن 

خونه داشت  بعدش من خودم پول پس اندازمو گذاشتم طبقه بالا خونه‌رو‌ساختیم و داخلشو کلی تغییرات دا ...

خوش به حالت اجی 😔مامانم همش 12تومن بهم طلا داد اینقدر منت گذاشت از چشم افتاده 😔بدم میاد از همشون