2777
2789
عنوان

بیرون زدگی هموروئید خواهشا کمک....

108 بازدید | 10 پست

لطفا گزارش نزنید .   مسخره بازی نیست.  سوزشی هست که خجالت می کشم جایی دیگه عنوان کنم ... ببخشید توی دستشویی بیرون زدگی رو احساس می کنم که با دستم داخل می ره ... این همون هموروئید هست؟ درمانش چیه

برودکتر چون  به منم گفتن بواسیره شیاف زدم سرخود  حالم بد شد دکتر گفت شف

قاق

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای روم نمیشه برم دکتر😪😪😪

چیو چیو روت نمیشه خیااالت راحت

دکترا انقدر از همون اول دانشجویی اول تو کتاباشون و بعد به عنوان بیمار حضوری کیس دیدن انواع و اقسام ک اصلا براشون عجیب یا مهم نیس خجالت نکش برو

من که اتاق عمل رفتم بیهوشی کامل دروغ چرا بعد عمل خیلی درد داشتم!! البته فکر کنم الان با لیزر انحام ...

اره شنیدم با لیزر انجام میدن ک درد نداره

ولی متاسفانه تهرانه

من هرچی تو مشهد گشتم پیدانکردم

سلام عزیزم من خودم پرولاپس رکتوم داشتم وخواهرم هموروئید داشت که هردو پیش دکتر منوچهری که میگن بهترین جراح کولورکتال ایران هست عمل کردیم وکاملا خوب شدیم شما برااینکه اطلاعات کامل کسب کنید برو توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره که ۴تاشون در مورد هموروئید ودرمان وجراحی هموروئید هست اونارو ببینید همه چیز دستتون میاد.