yaldamorade مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 42 عنوان کیستمویی 152 بازدید | 21 پست خانوم ها کسی تاحالا کیست مویی داشته که عمل کرده باشه؟عملش درد داره؟چجوریه میشه از تجربه هاتون بگید ممنون میشم 1400/02/01 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادخوشبخت عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 6592 من دو سه ساله فهمیدم دارم جرات ندارم درش بیارم واقعامیترسم بعدم ککرونااومد ومراکزدرمانی پرشدازبیمارکرونایی .. خدایا شکرت شکرت شکرت
مامان_لی عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3449 ميشه شما بگى كيستت چه اندازه بوده؟ برآمدگيش با چشم مشخصه؟ چند وقته دارى كيست رو؟ترشح يا قرمزى داره؟ پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
مامان_لی عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 3449 من دو سه ساله فهمیدم دارم جرات ندارم درش بیارم واقعامیترسم بعدم ککرونااومد ومراکزدرمانی پرشدازبیمار ... شما سؤالهاى كامنت بالاى منو جواب ميدى؟ پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
ملی_جووووون عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3112 منم دارممیخوام لیزر کنمولی عمل باز عمرااا 🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ.... چیه؟ چرااینجوری نگامیکنی؟ جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم 🔪🏃♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻 منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
yaldamorade مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 42 ميشه شما بگى كيستت چه اندازه بوده؟ برآمدگيش با چشم مشخصه؟ چند وقته دارى كيست رو؟ ترشح يا قرمزى داره ... اندازش رو نمیدونم نزدیک 3 سال یه کم ورم داره
شهرزادخوشبخت عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 6592 ميشه شما بگى كيستت چه اندازه بوده؟ برآمدگيش با چشم مشخصه؟ چند وقته دارى كيست رو؟ ترشح يا قرمزى داره ... اینارونمیدونم عزیزم.. خودمم تاحالاندیدمش ولی یه سوراخه ریزه .. اما باانگشت ک روش میکشم انگار زیرپوستش کمی سفته خدایا شکرت شکرت شکرت
yaldamorade مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 42 منم دارم میخوام لیزر کنم ولی عمل باز عمرااا دکتر به من گفت با لیزر بعد چند سال دوباره درمیاد نمیدونم والا
yaldamorade مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 42 من دو سه ساله فهمیدم دارم جرات ندارم درش بیارم واقعامیترسم بعدم ککرونااومد ومراکزدرمانی پرشدازبیمار ... منم خیلی میترسم ولی واقعا عذاب داره
گندم۱۲ عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1546 شوهر من عمل باز کرد ...ی برامدگی کوچیک بود ولی دکتر بعد جراحی گف تا نزدیک استخون رفته بوده ...واقعا عمل باز خیلی بده
yaldamorade مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 42 شوهر من عمل باز کرد ...ی برامدگی کوچیک بود ولی دکتر بعد جراحی گف تا نزدیک استخون رفته بوده ...واقعا ... درد شدیدی داشت بعدش؟
reyhanejoonam عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 219 بله من شوهرم رو بردم برای درمان یک نفر اونجا بود کیت مویی داشت اومده بود لیزر بیست دقیقه طول نکشید
گندم۱۲ عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1546 درد شدیدی داشت بعدش؟ راستش مراقبتش خیلی سخت بود بیچاره تا ی ماه ب شکم میخوابید تا اون حفره پرشد و گوشت گرف و هرروز پرستار تا دوهفته میومد پانسمان میکرد میرف