بردار همسرم عشق سابقه منه هنوز بعد از 15 سال نتونستم فراموشش کنم نه اینکه دلم پیشش باشه نه ولی وقتی میبینمش تا ساعت ها بهش فکر میکنم من عاشق همسرم هستم اما وقتی برادرشوهرم بهم نگاه میکنه حالم بد میشه یاد گذشته ها میافتم 30 سالشه هنوز ازدواج نکرده فکر میکنه من ی روزی باز بهش برمیگردم،امروز هم دیدمش باز حالم بد شد با اینکه باهاش حتی 1 کلمه هم حرف نزدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروردگارا، همسری مهربان و بچهآور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمیرسد مگر آن چیزی که تو منت میگذاری و عطا میکنی.