2777
2789

آبجیم نه ماهش داره تموم میشه، فردا وقت داره بره بستری بشه که دخترش به دنیا بیاد، من تا الان اینجور جاها نرفتم، بلد نیستم چیکار کنم 😕 

چیا نیازه همرام ببرم؟؟ 

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓

نمیدونم... من خواهر ندارم💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی یا سز

نه ماهش پر شده ولی درد نداره😣 دکترش گفت بره اگه شد طبیعی چون دهانه رحمش یه سانت باز شده، اگه هم نتونست سزارین 

وسایل شخصی کاری نمیخواد بکنی فقط کسه دیگه ای نیست بره که با بچه داری اشنا باشه

با بچه داری آشنا هستم، 😊 برای خود خواهرم نگرانم که یه وقت دردش زیاد داشت چیکارش کنم 

وسایل فقط یه دس لباس نوزاد و مای بی بی و نوار بهداشتی و این چیزا گذاشتم 

خرما ببر، روغن زیتون ببر اگه اجازه دادن کمرش رو ماساژ بدی  بهش روحیه بده  آب حتما با خود ...

مرسي عزیزم، چشم حتما 

با بچه داری آشنا هستم، 😊 برای خود خواهرم نگرانم که یه وقت دردش زیاد داشت چیکارش کنم  وسایل فق ...

دو عدد  شورت، پوشک بزرگسال، شیشه شیر، شیر خشک، حوله دور بچه، کریر بچه 

اینا هم رو ببر مخصوصا ژل و الکل 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧

عزیزم یه مقدار خرما رو هستشو جدا کن براش بزار که اگر طبیعی شد تند تند بخوره برای زایمان انرژی داشته باشه.       شربت زعفران رقیق با عسل.  دمنوش رازیانه و تخم شوید و شنبلیله 

دو عدد  شورت، پوشک بزرگسال، شیشه شیر، شیر خشک، حوله دور بچه، کریر بچه  اینا هم رو ببر مخص ...

مرسي 

فقط نواربهداشتی بزرگ خریدیم، نیازه که پوشک بگیریم 

اخه اونا چسب ندارن 😕 

ممنونم بله اینارو گذاشتم تو ساک ♥️