2777
2789
عنوان

کدوم شغل بهتره ؟

358 بازدید | 19 پست

تاسیس مدرسه ابتدایی یا مهد غیردولتی (ایده های خاص و جالبی دارم  )

یا خرید داروخانه فعال

یا طراحی لباس و برند لباس و ...

همه این موارد بالایی که گفتم به عنوان شغل دوم بهتره یا اول ؟واسه من فرقی نداره ...

لطفا اگه تجربه های مشابهی دارین بگید 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همسن شمام این ایده هابه ذهن منم رسیدبه جز مهد کودک.....یه ذره سخت نیس ازالان؟

چه خوب با هم آشنا شدیم و میتونیم تبادل اطلاعات کنیم 😊

خب قرار نیست از الان اینکارارو انجام بدم فقط میخوام یه پیش زمینه ای برای آینده داشته باشم و موفق بشم 

به نظر من مدرسه ابتدایی جوابدهی بیشتری نسبت به مهد داره فعلا که دارم هزینه هاشو بررسی میکنم 

شما چه ایده های دیگه ای دارید ؟کدوم شهرید ؟

راستی ببخشید زیاد حرف زدم😂😊

منم خیلی دوست داشتم ی کا داشتم...مثل پیرزنا خونه نشینم و محتاج...😔😔 بنظرتون ۲۶ سالگی واس درس خ ...

نه اصلا دیر نیست 

مثلا شما میتونی وکالت بخونی اگه سر و زبون داری 

میتونی عکاسی بری و خیلی کارای دیگه که استعداد داری توشون

قوی باش  🌟

چه خوب با هم آشنا شدیم و میتونیم تبادل اطلاعات کنیم 😊 خب قرار نیست از الان اینکارارو انجام بدم فقط ...

عزیزممم منم خوشحال شدم ازآشناییتون😍😍😍

من میترسم یه روزی برسه بگم کاش زودترشروع میکردم اما واقعانمیدونم ازالان میتونم چیکار کنم فقط به نظرم میتونم توکلاسای خیاطی شرکت کنم تاکم کم بتونم خودم صاحب کسب و کار بشم چون احساس میکنم سلیقم توی ایده برای لباس و اینا خوبه تقریبا.....شهرستان هستم ❤

عزیزممم منم خوشحال شدم ازآشناییتون😍😍😍 من میترسم یه روزی برسه بگم کاش زودترشروع میکردم اما واقعان ...

رشتتون مرتبط با طراحی لباس و ایناست ؟ خوش به حالتون منم همش میگم کاش دبیرستان میرفتم فنی یا هنرستان

نه اصلا دیر نیست  مثلا شما میتونی وکالت بخونی اگه سر و زبون داری  میتونی عکاسی بری و خیل ...

از بچگی عاااشق وکالت بودم ...

اما الان خیلی دیره و فک نکنم موفق بشم😔

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔