2789
عنوان

کدوم شغل بهتره ؟

366 بازدید | 19 پست

تاسیس مدرسه ابتدایی یا مهد غیردولتی (ایده های خاص و جالبی دارم  )

یا خرید داروخانه فعال

یا طراحی لباس و برند لباس و ...

همه این موارد بالایی که گفتم به عنوان شغل دوم بهتره یا اول ؟واسه من فرقی نداره ...

لطفا اگه تجربه های مشابهی دارین بگید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسن شمام این ایده هابه ذهن منم رسیدبه جز مهد کودک.....یه ذره سخت نیس ازالان؟

چه خوب با هم آشنا شدیم و میتونیم تبادل اطلاعات کنیم 😊

خب قرار نیست از الان اینکارارو انجام بدم فقط میخوام یه پیش زمینه ای برای آینده داشته باشم و موفق بشم 

به نظر من مدرسه ابتدایی جوابدهی بیشتری نسبت به مهد داره فعلا که دارم هزینه هاشو بررسی میکنم 

شما چه ایده های دیگه ای دارید ؟کدوم شهرید ؟

راستی ببخشید زیاد حرف زدم😂😊

منم خیلی دوست داشتم ی کا داشتم...مثل پیرزنا خونه نشینم و محتاج...😔😔 بنظرتون ۲۶ سالگی واس درس خ ...

نه اصلا دیر نیست 

مثلا شما میتونی وکالت بخونی اگه سر و زبون داری 

میتونی عکاسی بری و خیلی کارای دیگه که استعداد داری توشون

قوی باش  🌟

چه خوب با هم آشنا شدیم و میتونیم تبادل اطلاعات کنیم 😊 خب قرار نیست از الان اینکارارو انجام بدم فقط ...

عزیزممم منم خوشحال شدم ازآشناییتون😍😍😍

من میترسم یه روزی برسه بگم کاش زودترشروع میکردم اما واقعانمیدونم ازالان میتونم چیکار کنم فقط به نظرم میتونم توکلاسای خیاطی شرکت کنم تاکم کم بتونم خودم صاحب کسب و کار بشم چون احساس میکنم سلیقم توی ایده برای لباس و اینا خوبه تقریبا.....شهرستان هستم ❤

عزیزممم منم خوشحال شدم ازآشناییتون😍😍😍 من میترسم یه روزی برسه بگم کاش زودترشروع میکردم اما واقعان ...

رشتتون مرتبط با طراحی لباس و ایناست ؟ خوش به حالتون منم همش میگم کاش دبیرستان میرفتم فنی یا هنرستان

نه اصلا دیر نیست  مثلا شما میتونی وکالت بخونی اگه سر و زبون داری  میتونی عکاسی بری و خیل ...

از بچگی عاااشق وکالت بودم ...

اما الان خیلی دیره و فک نکنم موفق بشم😔

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔